Értékelés: 0/0

Hagymás-szalonnás-tésztás tojáslepény salátával

Feltöltve: 2013.10.03.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: bors, , tejföl, tojás, tészta, paprika, hagyma, szalonna

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Megtisztítjuk, megmossuk a zöldségeket. A tésztát sós lobogó vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy 24-26 cm-es serpenyőben (aminek hőálló a füle) megpirítjuk. Rátesszük a fél karikára vágott hagymát, és a csíkokra vágott paprikát.

Összepirítjuk 4-5 percig, hogy a hagyma összeessen. Belekeverjük a megfőtt tésztát, sózzuk, borsozzuk. A tojásokat felütjük, és a tejföllel kikeverjük. Ráöntjük a szalonnás tésztára, összekeverjük, és előmelegített, 200 fokos sütőbe tesszük. 15-20 percig sütjük. Sütőből kivéve szeleteljük, és tetszőleges salátával tálaljuk. Ízlés szerint tejfölt is adhatunk mellé.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!