Értékelés: 0/0

Hagymás-káposztás tarja

Feltöltve: 2013.08.26.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: tarja, kelkáposzta, burgonya

Hozzávalók

bors, 3 vöröshagyma , 80 dkg tarja, 35 dkg kelkáposzta, 80 dkg burgonya, , fél dl olívaolaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A megpucolt, csónak formájúra vágott krumplit nagy tepsibe helyezzük. Összekeverjük a szeletelt hagymával és a felcsíkozott káposztával. Sózzuk, borsozzuk. Közéhelyezzük a sózott, borsozott tarjaszeleteket, olajjal meglocsoljuk, lefedjük alufóliával, és 50 percig fólia alatt, majd 15 percig fólia nélkül sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!