Értékelés: 0/0

Hagymaleves

Feltöltve: 2014.03.14.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, hagyma, egyszerű

Hozzávalók

1 dl tejszín, , frissen őrölt bors, 1 teáskanál mustár, 60 dkg vöröshagyma, 2 dkg Rama, 1 gerezd fokhagyma, fél dl olívaolaj, 2 kanál Worcestershire-szósz, 5 dl húslé

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A felkarikázott vöröshagymát az aprított fokhagymával együtt szép lassan puhára dinszteljük a Rama és olaj keverékén. Felöntjük a Worchestershire öntettel, a húslevessel, és takaréklángon 20 perc alatt összefőzzük. Sóval, borssal, tejszínnel ízesítjük. Sajttal megszórt, megpirított kenyeret adunk tálaláskor a leveshez.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!