Értékelés: 0/0

Habcsókos barackos linzer

Feltöltve: 2015.04.02.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: habcsók, lekvár

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A lisztet elkeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a felkockázott Rama-t és a tojások sárgáját. Gyors mozdulatokkal összegyúrjuk a tésztát. A szobahőmérsékletű tojásfehérjéket elektromos habverővel verni kezdjük. Mikor már habos, de még nem kemény, evőkanalanként elkezdjük hozzáadni a porcukrot. Minden adag között 1-1 percig verjük a habot. Fényes, vágható masszát kapunk. Lisztezett felületen 3-4 mm vékonyra nyújtjuk a tésztát, linzerszaggatóval köröket szaggatunk belőle, és sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük őket. Minden karikán szét szétkenünk 1 mokkáskanál sűrű baracklekvárt, majd nyomózsákból habsipkát nyomunk rájuk. Az előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!