Értékelés: 0/0

Grillezett sajt firenzei borsóval

Feltöltve: 2015.05.26.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: zöldborsó, grillsajt, petrezselyem, fokhagyma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A borsót sós vízben előfőzzük és leszűrjük. Ha nagyon zsenge, nem szükséges, pár perc alatt megpuhul. A felkockázott szalonnát vagy darabolt, szeletelt bacont egy nagy serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk a megpucolt borsót, a szétnyomott fokhagymát, a finomra aprított petrezselymet, megsózzuk, megborsozzuk, kevés olívaolajjal meglocsoljuk. Kevergetve főzzük, amíg kb. 5 perc alatt a borsó megpuhul. A grillsajtot előmelegített kontaktgrillben vagy felforrósított rácsos serpenyőben pirosra grillezzük. A borsós körettel tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!