Értékelés: 0/0

Göngyölt malaccsászár római tálban

Feltöltve: 2013.10.17.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: malachús, rómaitál, krumpli

Hozzávalók

, 3 vöröshagyma , 5 kg körüli bőrös malaccsászár, kakukkfű, 3 evőkanálnyi szárított zöldfűszer-keverék, majoránna, oregánó, bazsalikom, fél dl olívaolaj, 70 dkg krumpli , bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A malac bőrös felét éles késsel sűrűn beirdaljuk, és a hús mindkét oldalát nagyon alaposan megsózzuk, megborsozzuk. A húsos oldalát egyenletesen megszórjuk a zöldfűszer-keverékkel. Feltekerjük, megkötözzük, és az előzőleg beáztatott római tálba helyezzük. Elrendezzük körülötte a hámozott, karikákra vagy csíkokra vágott krumplit és a vastagon felszeletelt hagymát. Sózzuk, borsozzuk. A lefedett tálat a hideg sütőbe tesszük, és 200 fokra felmelegítjük, majd 2 órán át sütjük. Levesszük a fedelét, a hőfokot a maximumra növeljük, a malac bőrét megkenjük olívaolajjal, és ropogósra sütjük a bőrt.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!