Értékelés: 0/0

Gesztenyével töltött pulyka

Feltöltve: 2010.12.09.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: karácsony, pulyka

Hozzávalók

1db kb.3kg-os bébipulyka, 1cs édesítés nélküli gesztenyemassza, 3db zsemle, 10dkg füstölt szalonna, 4dkg Rama, 10dkg gomba, , őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A füstölt szalonnát kockákra vágjuk,üvegesre sütjük,hozzáadjuk a kis kockákra vágott hagymát és addig pároljuk,amíg a leve el nem párolgott.Hozzáadjuk a kockára vágott pulykamáját,együtt pároljuk és összedolgozzuk a villával összetört gesztenyemasszával,valamint a megáztatott,és kicsavart,összemorzsolt zsemlével.A pulyka hasüregébe töltjük,és külsejét sóval,Rama-val bedörzsölve,alufóliába csomagoljuk.A forró sütőbe toljuk,de 10perc múlva a lángot mérsékeljük,úgy puhítjuk tovább a pecsenyét(ahány kilós a pulyka,annyi óra alatt puhul meg a hús).Végül a fóliát széthajtjuk,és a pecsenyét ropogósra sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!