Értékelés: 0/0

Gerslis-spenótos gyöngybabsaláta

Feltöltve: 2013.10.11.

0 hozzászólás

Kategória: Köret

Cimkék: saláta, bab, spenót, gersli

Hozzávalók

citrom, olívaolaj, 20 dkg gyöngybab, 20 dkg gersli, 25 dkg friss spenőt, tengeri só, 4 gerezd fokhagyma, frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az átválogatott, megmosott, leszűrt babot sós vízben fél órán át főzzük, majd hozzáadjuk a gerslit, és addig főzzük, amíg a bab meg nem puhul. Leszűrjük, és elkeverjük 3-4 evőkanál olívaolajjal. A megmosott, alaposan lecsöpögtetett spenótot a szeletelt fokhagymával együtt olívaolajon megfonnyasztjuk. Bőségesen fűszerezzük tengeri sóval, frissen őrölt borssal, és elkeverjük el a babbal. Friss citromlével meglocsoljuk, és hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízei.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!