Értékelés: 0/0

Gazpacho

Feltöltve: 2014.07.31.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: paradicsom, kápiapaprika, kígyóuborka, fokhagyma

Hozzávalók

petrezselyem, fehérborecet, 50 dkg paradicsom, 1 kis fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 20 dkg kígyóuborka, 20 dkg kápiapaprika, 5 dkg száraz kenyér (1-2 napos), fél dl olívaolaj, 2 dl paradicsomlé, , bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A zöldségeket feldaraboljuk, az uborkából, a kápia paprikából és a hagymából egy keveset félreteszünk. 1 evőkanál ecetet, 4 evőkanál olajat öntünk a darabolt zöldségekre, és megsózzuk. Egy órán át állni hagyjuk. A keverékhez adjuk a kenyeret, a paradicsomlevet, a petrezselymet, 2 dl vizet, ízlés szerint még ecetet, olajat, leturmixszoljuk, majd átszűrjük. A félretett uborkát, hagymát és paprikát egészen apró kockákra vágjuk, elkeverjük egy kevés olívaolajjal. Hűtve tálaljuk a levest, és kanalazunk rá az uborkás-paprikás keverékből.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!