Értékelés: 0/0

Füstölt húsos kocsonya

Feltöltve: 2014.01.08.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: Kocsonya, füstölthús, sárgarépa

Hozzávalók

1 nagy fej lila hagyma, 1 kg bőrös csülök, 30 dkg füstölt hús, 2 disznóköröm , 1 disznófül , 1 farok , 1 vöröshagyma, 6 gerezd fokhagyma, 2 nagy sárgarépa, 1 nagy fehérrépa, 3 főtt tojás, , frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csülköt, a füstölt húst a feldarabolt körmöket, a fület, farkat (ezeket előzőleg forró vízbe áztatjuk, majd lekaparva megtisztítjuk) kuktába tesszük. Felöntjük 2,5 liter vízzel, megsózzuk és megborsozzuk. Beletesszük a fokhagymákat és a felezett vöröshagymát, majd 2 órán át főzzük. Sózni nem szükséges, csak borsozzuk. Hozzáadjuk a tisztított zöldségeket, és puhára főzzük a húsokat. Az omlósra főtt körmöket kicsontozzuk, a hússal és a füstölt hússal együtt feldaraboljuk. A húsokat 8 mélytányérban elosztjuk, rájuk merjük az átszűrt levet, és hűvös helyre tesszük szilárdulni.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!