Értékelés: 0/0

Főzés nélküli kekszes sárgabarackfagyi

Feltöltve: 2014.07.09.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: fagylalt, sárgabarack, keksz, tejszín

Hozzávalók

50 dkg sárgabarack, 3 dl tejföl, 2 dl tejszín, 7-8 dkg cukor, 5 dkg ropogós keksz, negyed citrom leve

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A kimagozott barack felét leturmixoljuk a tejföllel és a cukorral. Hozzákeverjük a felvert tejszínt. Citromlével pikánsabbá tesszük. Ha van fagylaltgépünk, lehűtjük a krémet, majd elkészítjük a fagylaltot. A kész fagylaltba belekeverjük a maradék felkockázott barackot és a morzsásra tört kekszet. Ha nincs gépünk, a masszát egy lapos tálba öntjük, mélyhűtőbe tesszük, fél óránként 3-4 alkalommal botmixerrel átkeverjük, hogy krémes legyen. Az utolsó turmixolás után belekeverjük a kockázott barackot és az összetört kekszet. Szilárdulásig mélyhűtőbe tesszük. Tálalás előtt 10 percig szobahőmérsékleten hagyjuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!