Értékelés: 0/0

Fordított töltött káposzta

Feltöltve: 2015.01.08.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: káposzta, sertéskaraj, bacon

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A 3 cm vastagra szelt karajszeleteket félbevágjuk, de nem teljesen végig, majd kihajtjuk, mint egy könyvet, és vékonyra klopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. Az apróra kockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük, és amikor megpuhult, beletesszük a pirospaprikát, majd a káposztát. Öntünk alá egy egészen kevés vizet, így pároljuk a káposztát 8-10 percig. A karajszeleteket megtöltjük a káposztával, feltekerjük a szeleteket, majd körbetekerjük baconnel. A maradék káposztát tűzálló tál aljára tesszük, ráhelyezzük a húsbatyukat, lefedjük alufóliával, és 1 óráig 180 fokon sütjük, majd levesszük a fóliát, a hőfokot 230 fokra növeljük, és ropogósra pirítjuk a szalonnát.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!