Értékelés: 0/0

Fokhagymás-kakukkfüves csirke kelbimbóval

Feltöltve: 2014.11.03.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirke, kakukkfű, fokhagyma, kelbimbó

Hozzávalók

olívaolaj, 1, frissen őrölt bors, 2 kg egész csirke, 1 narancs, 50 dkg kelbimbó, 1 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, , 2 evőkanál szíárított kakukkfű

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csirkét pucoljuk, mossuk meg, töröljük szárazra. Helyezzük tűzálló tálba, a hasüregét sózzuk, borsozzuk, tömködjük bele az alaposan megsikált, negyedelt narancsot, a felezett vöröshagymát. A fokhagymákat zúzzuk össze és oszlassuk el a mellrész óvatosan felhúzott bőre alatt. Szórjuk a pucolt kelbimbót a csirke köré és süssük 220 fokon 1,5 órát.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!