Értékelés: 0/0

Erdélyi tárkonyos raguleves

Feltöltve: 2014.02.11.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, zöldbab, sertéshús, tárkony

Hozzávalók

, 3 dl író, 30 dkg sertéshús, 1 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, 2 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 2 evőkanál szárított tárkony, 2 szem krumpli , 20 dkg zöldbab (fagyasztott), frissen őrölt bors, olaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkockázott sertéshúst, és megpirítjuk. Beletesszük a felkockázott répákat, krumplikat, a tárkonyt, az aprított fokhagymát, és összepároljuk, közben sózzuk, borsozzuk. Annyi vízzel öntjük fel a levest, hogy bőven ellepje a zöldségeket és a húst, és takarékon 20 percig főzzük. Beletesszük a zöldbabot, és további 30 percig főzzük a levest. Fokozatosan hozzákeverjük az írót, és újra megsózzuk, borsozzuk, ha szükséges.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!