Értékelés: 0/0

Erdei gyümölcsös cheesecake jégkrém

Feltöltve: 2015.09.03.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: krémsajt, szeder, ribizli

Hozzávalók

20 dkg vegyes erdei gyümölcs, 5 dl tej, 25 dkg natúr krémsajt, 6 db 1 dl-es pohár, 10 dkg cukrozott, sűrített tej

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A krémsajtot simára keverjük a cukrozott sűrített tejjel (külön édesítést már nem igényel), és tejjel. Hozzáforgatjuk az erdei gyümölcsöket. A poharakat megtöltjük a krémmel, fapálcikát szúrunk bele, és éjszakára mélyhűtőbe tesszük. Fogyasztás előtt 1-2 perccel elég kivenni a mélyhűtőből.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!