Értékelés: 0/0

Epres-krémes francia toast

Feltöltve: 2015.06.17.

0 hozzászólás

Kategória: Reggeli

Cimkék: eper, toast, krémsajt, bundáskenyér

Hozzávalók

olaj a sütéshez, 2 egész tojás, 8 szelet toast kenyér, 10 dkg eper, 20 dkg natúr krémsajt, 1 csapott evőkanál kristálycukor

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A krémsajtot elkeverjük el a cukorral, az epret vékonyan felszeleteljük. 4 szelet kenyeret megkenünk a krémsajttal, befedjük őket eperrel, rájuk helyezünk 1-1 üres kenyeret. A tojásokat egy mély tálban enyhén felverjük, megforgatjuk a kenyereket benne, majd forró olajban aranybarnára sütjük őket.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!