Értékelés: 5/3

Epres hab citromfűvel

Feltöltve: 2010.10.07.

1 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: eper, hab

Csak 20 perc

Hozzávalók

2 tojásfehérje, 2 kanál citrom lé, 100 g szétnyomott eper, 40 g porcukor, 2 kanál felaprított citromfű

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Verjük fel a tojásfehérjét a citromlével. Utána keverjük hozzá a szétnyomott epret és a porcukrot. Legvégül adjuk hozzá a 2 kanál apróra összevágott citromfüvet. Az így kapott habot szervírozzuk pohárban vagy desszertestálkában, és díszítsük eperrel, macskanyelvvel, citromfűlevéllel.
Tipp: csakis friss és ellenőrzött tojást használjunk!

Megosztom:

Hozzászólások (1) Hozzászólok

 
anya47
anya47Újonc
#1 | 2012-06-03 14:59 | válaszolok erre

Megcsinálom...:)

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!