Értékelés: 0/0

Epertorta fehér csokival

Feltöltve: 2014.06.27.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: torta, eper, mascarpone, zselatin

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tojásokat a cukorral sűrű habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk az olajat és a sütőporral elkevert lisztet. Tortaformába simítva 180 fokos sütőben 15 perc alatt megsütjük. Az epreket félbevágjuk, és kirakjuk vele a tortaforma oldalát. A maradékot középre szórjuk. A zselatint 5 percre a hideg vízbe áztatjuk, majd a fehér csokoládéval együtt felmelegítjük, felolvasztjuk. Ezután elkeverjük benne a mascarponét. A tejszínt habbá verjük, a fehércsokis keverékkel összeforgatjuk, majd a formába öntjük. 5 órán át hűtőben pihentetjük, majd tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!