Értékelés: 0/0

Egyszerű csirkemájkrém

Feltöltve: 2013.11.08.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: májkrém, csirkemáj

Hozzávalók

1 teáskanál mustár, 2 csapott evőkanál zsír , 4 evőkanál húsleves, 1 fej vöröshagyma, 5 dkg húsos szalonna , 20 dkg csirkemáj , , frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A felkockázott szalonnát és a hagymát egy kevés zsíron megpirítjuk, hozzáadjuk a megmosott, lecsöpögtetett, feldarabolt májat. 15 perc alatt készre sütjük. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a húslevet, a mustárt, a maradék zsírt, sóval, borssal fűszerezzük, és botmixerrel krémesítjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!