Értékelés: 0/0

Egyben sült hot dog

Feltöltve: 2013.11.21.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: hotdog, grillkolbász

Hozzávalók

1 egész tojás a kenéshez, 7 g szárított élesztő, 14 dkg frankfurti grillkolbász, 35 dkg liszt, 5 dkg Rama, 5 dl natúr joghurt,

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A lisztet elkeverjük az élesztővel és1 teáskanál sóval. Hozzákeverjük az olvasztott Rama-t, a joghurtot, és annyi vizet, hogy lágy kenyértésztát kapjunk. Alaposan összegyúrjuk, 5 percig dagasztjuk, majd szobahőmérsékleten a duplájára kelesztjük a tésztát. Ha megkelt, 14 részre osztjuk. Gömböket formálunk belőle, 1 cm vastagságúra kinyújtjuk, rájuk helyezünk 1-1 kolbászt, majd feltekerjük. Egymástól távol, sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük a töltött kifliket. Megkenjük a felvert tojással, és a 230 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!