Értékelés: 0/0

Édes piadina eperrel, csokoládékrémmel

Feltöltve: 2015.04.29.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: eper, piadina, tejszín, csokoládé

Hozzávalók

porcukor, 4 db kisütött piadina, 7 dkg étcsokoládé, 2 dl habtejszín, eper

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, de ne melegítsük túl! Hozzáadjuk a habnak felvert tejszínt, és egyenletesen elkeverjük a csokoládékrémet. A megmosott, tisztított epret felszeleteljük. A piadinákat kenyérpirítóban enyhén átmelegítjük, az egyik felüket megkenjük a csokoládékrémmel, rátesszük az epret, kettéhajtjuk, megszórjuk porcukorral. Azonnal tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!