Értékelés: 0/0

Dupla csokis biscotti

Feltöltve: 2010.10.16.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: teasütemény, csokoládé, biscotti

Hozzávalók

10 dkg étcsokoládé, 10 dkg puha Rama, 2 tojás, 18 dkg cukor, 30 dkg liszt, 2 kiskanál keserű kakaópor, 2 kiskanál sütőpor, fél kiskanál , 10 dkg fehér csokoládé, 1 tojásfehérje

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az étcsokoládét olvaszd fel mikrosütőben, majd habverő segítségével keverd össze a puha Rama-val. Add hozzá a cukrot és egyenként a tojásokat. Egy mély tálban keverd el a lisztet a keserű kakaóporral, a sóval és a sütőporral. Öntsd bele a Rama-s-csokoládés masszát, és gyúrd össze. A fehér csokit tördeld apró darabokra, és dolgozd össze a tésztával. Egy sütőlemezt takarj le sütőpapírral, és egyengesd el rajta a tésztát hosszúkás rúd alakzatúra, kb. 20 centi hosszú, 4-5 centi széles, nem túl magas téglalap formájúra. A tojásfehérjével kend meg a tetejét. A tésztát 175 fokra előmelegített sütőben süsd 25 percig. Ekkor vedd ki a sütőből, és várd meg, míg kissé kihűl a tészta. Vágd fel ujjnyi vastagságú szeletekre, és fektesd el a sütőlemezen. Így süsd további 15 percig.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!