Értékelés: 0/0

Diós-sárgarépás szelet

Feltöltve: 2014.11.03.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: sárgarépa, dió, szerecsendió, fahéj, gyömbér, sütemény

Hozzávalók

15 dkg sárgarépa, 15 dkg dió, 5 dkg cukornak megfelelő édesítőszer, 10 dkg csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék, 5 dkg Rama, 3 egész tojás, 1 teáskanál sütőpor, 1 dl tej, 1 csapott evőkanál őrölt fahéj, 1 teáskanál őrölt gyömbér, csipet , 1 csipet szerecsendió, 1 narancs reszelt héja

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A hámozott sárgarépát vágjuk apróra, főzzük puhára, szűrjük le, villával törjük össze. A darált diót keverjük el a sütőporral, a liszttel, az édesítőszerrel, a fűszerekkel. Adjuk hozzá a felolvasztott Rama-t, a tejet és az elkevert tojásokat, a reszelt narancshéjat. Keverjük a tésztát simára, majd öntsük szilikonos őzgerincformába 180 fokra melegített sütőben 45 perc alatt süssük készre.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!