Értékelés: 0/0

Currys sárgaborsófőzelék füstölt hússal

Feltöltve: 2015.12.07.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: sárgaborsó, curry, oldalas

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A hagymát apróra kockázzuk. Olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a curryfűszert és a római köményt, és enyhén átpirítjuk. Beletesszük a csontok között feldarabolt oldalast. Felöntjük annyi vízzel, amennyi bőven ellepi. Lefedjük, és1 órán át főzzük a füstölt húst. Hozzáadjuk a sárgaborsót, a zúzott fokhagymát, és puhára főzzük a borsót. Ha elfogyna, a vizet pótoljuk. Sózni valószínűleg nem szükséges, a füstölt hús miatt. Ha úgy érezzük, adhatunk még hozzá római köményt, curryfűszert, végül citromlével enyhén savanyíthatjuk. Frissen reszelt gyömbérrel és csilivel még egzotikusabbá tehetjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!