Értékelés: 0/0

Currys krumplikrémleves

Feltöltve: 2015.02.11.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: krémleves, gyömbér, lime, curry, krumpli

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A burgonyát héjástól puhára főzzük, így sokkal édesebb, krémesebb lesz a leves, mint ha pucolva, kockázva főznénk a krumplit. A felaprított hagymát olívaolajon puhára dinszteljük, hozzáadjuk a currypasztát (vagy a fűszerkeveréket), a zúzott fokhagymát, a hámozott, feldarabolt burgonyát. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük 6 dl vízzel, összeforraljuk, megsózzuk, megborsozzuk. Beleöntjük a tejszínt, simára turmixoljuk a levest, és lime- vagy citromlével ízesítjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!