Értékelés: 0/0

Curry csirkekockák

Feltöltve: 2014.02.17.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirke, curry, joghurt, lime

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csirkét felkockázzuk. A joghurtot elkeverjük a curryvel, a reszelt gyömbérrel, az aprított fokhagymával, pár csepp citromlével, egészen kevés sóval és frissen őrölt borssal. A csirkekockákat belekeverjük a pácba, és legalább 2-3 óráig hagyjuk állni benne. Nagyon forróra előmelegítjük a rakletsütőt (érdemes úgy sütni a húst, hogy előtte már sütöttünk rajta pl. zöldségeket, így biztos, elég meleg lesz), nyársra húzzuk a húskockákat, és készre sütjük őket az olívaolajjal vékonyan megkent sütőlapon.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!