Értékelés: 0/0

Csokoládémousse

Feltöltve: 2013.10.29.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: csokoládé, hab

Hozzávalók

10 dkg minimum 60 %-os étcsokoládé, 3 dkg rama, 8 dkg porcukor, 3 tojás fehérje

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csokoládét a Rama-val együtt vízfürdő felett megolvasztjuk. A tojásfehérjét közepesen kemény habbá verjük, majd kanalanként hozzáadagoljuk a porcukrot, és minden kanál között 30 másodpercig verjük a habot. A kemény habot elkeverjük az olvasztott csokoládéval. Poharakba szedjük, és 30 percre hűtőszekrénybe tesszük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!