Értékelés: 0/0

Csokis-mogyorós kenyérpuding

Feltöltve: 2016.03.10.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: tej, mogyoró, csokoládé, egyszerű, édesség, kenyérpuding

Hozzávalók

5 dkg Rama, 4 dl tej, 10 dkg étcsokoládé, 15 dkg törökmogyoró, 50 dkg toast kenyér vagy 4 zsemle, 10 dkg porcukor, 3 szobahőmérsékletú tojás

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A zsemlét felszeleteljük, a szeleteket Rama-val kikent kerámiatálba egymás mellé rétegezzük, a durvára tört mogyoróval, aprított csokoládéval együtt. A tejet az olvasztott Rama-val, a porcukorral és a tojásokkal elkeverjük, és egyenletesen a kalácsra öntjük. 30 percre az előmelegített sütőbe tesszük. Tejszínhabot adhatunk mellé tálaláskor, bár e nélkül is szaftos a puding.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!