Értékelés: 0/0

Csőben sült újkrumpli

Feltöltve: 2015.06.09.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: újkrumpli, spenót, sonka, krémsajt, tejszín

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az újkrumplit megpucoljuk, egységes méretűre daraboljuk, olívaolajon dinszteljük, és mikor már majdnem puha, hozzáadjuk a felkockázott sonkát. Átpirítjuk, majd a tisztított, vágott spenótot és a zúzott fokhagymát is beletesszük. Addig kevergetjük, amíg a spenót megfonnyad, közben sózzuk, borsozzuk a keveréket. A krémsajtot elkeverjük a tejszínnel, tojásokkal, a keveréket megsózzuk. A krumplis ragut tűzálló tálba szedjük, ráöntjük a krémsajtot, és 230 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!