Értékelés: 0/0

Csirkés-spenótos empanada

Feltöltve: 2015.05.12.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: empanada, spenót, csirkecomb

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A lisztet a sóval elkeverjük, hozzáadjuk a felkockázott hideg Rama-t és a joghurtot. Összegyúrjuk a tésztát és 20-30 percre hűtőbe tesszük. Közben a csirkehúst felaprítjuk fel vagy ledaráljuk. Olívaolajon a zúzott fokhagymával együtt átpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Hozzáadjuk a mosott, csíkozott spenótot, és megfonnyasztjuk. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tésztát 3-4 mm vastag lapnak kinyújtjuk. Nagykarimájú kiszúróval vagy pohárral köröket szaggatunk belőle. Teszünk rájuk a spenótos töltelékből, majd kettéhajtjuk őket, a széleket ujjal összenyomkodjuk. A töltött batyukat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, megkenjük őket a felvert tojással, majd 25-30 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!