Értékelés: 0/0

Csirkés-rizses lecsó

Feltöltve: 2015.07.21.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirkemell, rizs, lecsó

Hozzávalók

frissen őrölt bors, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 teáskanál őrölt pirospaprika, 60 dkg csirkemell, 20 dkg rizs , 1 kg lecsópaprika, 2-3 szem paradicsom, , 2 evőkanál zsír vagy olaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Egy nagyobb lábosban a felaprított hagymát a zsiradékon megdinszteljük, lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a pirospaprikát, majd a tűzre visszatéve hozzáadjuk a kockákra vágott csirkehúst, átpirítjuk, majd beletesszük a rizst. Ezzel is pirítjuk pár percig. Felöntjük 1 dl vízzel, hozzáadjuk a felkarikázott paprikát, a darabolt paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, lefedve főzzük, amíg a paprika megfő, a rizs pedig megpuhul. Ha úgy látjuk, hogy a rizs beszívta a vizet, adjunk még hozzá.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!