Értékelés: 0/0

Csirkés-krumplis curry

Feltöltve: 2015.06.09.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirke, zöldség, krumpli, egyszerű, zöldborsó, curry, gyömbér

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A felkockázott vöröshagymát olívaolajon puhára dinszteljük, hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott csirkehúst, és körbesütjük. Az újkrumplit megpucoljuk, egységes méretűre daraboljuk, és a húshoz adjuk. Ezt is átpirítjuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a curry-fűszert, a gyömbért. Összepirítjuk a fűszerekkel is a krumplit, majd felöntjük a húslével és a tejszínnel. Lefedjük, és kb. 30 perc alatt puhára pároljuk. Megsózzuk, megborsozzuk, csilikrémmel ízesítjük, friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!