Értékelés: 0/0

Csirkeragus batyuk

Feltöltve: 2016.03.10.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: tészta, sajt, paradicsomszósz, zöldborsó, csirke, batyu

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tészta hozzávalóiból (liszt, Rama, joghurt, só) homogén tésztát gyúrunk, 20 percig pihentetjük. A felkockázott hagymát olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk az apróra kockázott csirkemellet, átpirítjuk, beletesszük a zúzott fokhagymát, a zöldborsót, a paradicsompürét, és 1 dl vizet. Megsózzuk, megborsozzuk, és 10 percig pároljuk a ragut. A tésztát 12 részre osztjuk, gömböket formázunk, majd lisztezett felületen 3-4 mm-es köröknek kinyújtjuk őket. A tésztakörök közepébe 1-1 kanálnyi ragut helyezünk, 1-1 csipetnyi reszelt sajtot rakunk rá. A tésztaszéleket felemelve, batyut formázva, középen összefogjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket, megkenjük a batyukat a felvert tojással, és kb. 30 perc alatt a 200 fokra melegített sütőben készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!