Értékelés: 0/0

Csirkehúsos rillette

Feltöltve: 2015.03.11.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: rillette, csirke, snidling, csemegeuborka, libazsír

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A főtt csirkehúst leszedegetjük a csontokról, késsel egészen apróra vágjuk, a hús szálirányára merőlegesen. Elkeverjük a zsírral, és egy részét botmixerrel pürésítjük, a többit darabosan hagyjuk. Ízlés szerint fűszerezzük mustárral, zúzott fokhagymával, citromlével, sóval, borssal, hozzákeverjük az aprított snidlinget és az apróra kockázott uborkát. Bármilyen sült hús maradékból is készíthetjük, ilyenkor, ha van pecsenyelé, azt is használjuk fel.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!