Értékelés: 5/3

Csípős bundás csirkeszárnyak

Feltöltve: 2010.11.20.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirke, szárny, csípős

Hozzávalók

1 kg csirkeszárny, 3 tojás, 1 dl tej, 6 evőkanál liszt, 2 gerezd zúzott fokhagyma, 1 teáskanál csípős pirospaprika , 1 kávéskanál bors, 1 teáskanál , 1 dl olaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csirkeszárnyakat megmossuk, megtisztogatjuk, szárazra töröljük. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. A liszthez keverjük a pirospaprikát. A szárnyakat először a paprikás lisztbe, majd a tojásos-tejes keverékbe, végül ismét a lisztbe forgatjuk.
Egy nagyobb méretű serpenyőben felhevítjük az olajat, majd közepes lángon piros-ropogósra sütjük a szárnyakat. Sült burgonyával vagy friss salátával egyaránt kínálhatjuk.
(Forrás: Nők Lapja Konyha)

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!