Értékelés: 0/0

Csilis csalamádé

Feltöltve: 2014.08.28.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: káposzta, csalamádé, csili, uborka

Hozzávalók

mustármag, 1 kávéskanál nátrium-benzoát, káposzta, 2 kg zöldség vegyesen, sárgarépa, vöröshagyma, uborka, kápiapaprika, 4 babérlevél , 4 csilipaprika , 5 dkg cukor, 5 dkg , 2 liter víz, 2 dl 10 %-os ecet, szemes bors, kömény

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A zöldségeket egészen vékony csíkokra vágjuk, a sóval egy nagy tálban elkeverjük, és 24 óráig állni hagyjuk. Tiszta üvegekbe szétosztjuk, és mindegyikbe teszünk egy-egy babérlevelet és megvágott csilipaprikát. A vizet az ecettel, a cukorral és a fűszerekkel felforraljuk, a csalamádéra öntjük, lezárjuk az üvegeket, és dunsztban hagyjuk kihűlni.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!