Értékelés: 0/0

Csicseriborsós lecsó

Feltöltve: 2015.01.08.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: lecsó, csicseriborsó, paprika, paradicsom

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott vöröshagymát a szintén apróra vágott szalonnával együtt kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a vékonyan felkarikázott paprikát, a cikkekre vágott paradicsomot, a zúzott fokhagymát és a paradicsompürét. 1 dl vizet öntünk alá, és lefedve 20 percig pároljuk a paprikát. A csicseriborsó levét leöntjük, többször átmossuk, amíg tiszta nem lesz az öblítővíz, és a lecsóhoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, frissen tört római köménnyel ízesítjük, további 15-20 percig főzzük. Sült kolbásszal kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!