Értékelés: 0/0

Csicseriborsófasírt

Feltöltve: 2013.11.15.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: csicseriborsó, fasírt

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csicseriborsót lecsepegtetjük, és villával összetörjük. Hozzáadjuk a tojást, a finomra vágott vöröshagymát, az aprított fokhagymát és petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, római köménnyel, őrölt korianderrel, reszelt citromhéjjal ízesítjük. Elkeverjük a masszát, adunk hozzá 3-4 evőkanál zsemlemorzsát, majd legalább 30 percre félretesszük pihenni. Gömböket gyúrunk a masszából. Ha túl lágy, adunk még hozzá zsemlemorzsát, végül a morzsában meg is forgatjuk a fasírtokat, majd bő, forró olajban ropogósra sütjük őket.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!