Értékelés: 0/0

Csicseriborsó-főzelék

Feltöltve: 2013.11.15.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: főzelék, csicseriborsó

Hozzávalók

olaj, 50 dkg száraz csicseriborsó, 30 dkg füstölt tarja, 3 babérlevél , 1 nagy fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 4 dl tejföl, , bors, 2 evőkanál liszt, 1 teáskanál őrölt piros paprika

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csicseriborsót egy éjszakára bő vízbe áztatjuk. Másnap lecseréljük rajta a vizet, és annyit öntünk hozzá, amennyi bőven ellepi. Egészben beletesszük a vöröshagymát, a babérlevelet, 1 fokhagymagerezdet és a felkockázott füstölt húst. Puhára főzzük a csicseriborsót. Rántást készítünk egy gerezd aprított fokhagymával, fokozatosan elkeverjük a főtt csicseriborsóval, majd a tejfölt a főzelékhez keverjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!