Értékelés: 0/0

Cseresznyés-mandulás clafoutis

Feltöltve: 2014.06.27.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: édesség, egyszerű, cseresznye, mandula

Hozzávalók

1 marék szeletelt mandula, 50 dkg cseresznye, 3 tojás, 4 evőkanál cukor, 2.8 evőkanál finomliszt, 2.5 dl tej, 5 dl főzőtejszín

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tojást a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a tejet és a tejszínt. A híg masszát egy sütőpapírral bélelt formába öntjük, beleszórjuk leszárazott, kimagozott cseresznyét, a tetejét meghintjük a mandulával, és 180 fokon 45 percig sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!