Értékelés: 0/0

Cowboyleves

Feltöltve: 2010.12.02.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, bab, káposzta, egytálétel, cowboy

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A hagymát felaprítjuk, és olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a feldarabolt húst, és megpirítjuk. Felöntjük vízzel, és hozzáadjuk az előzőleg beáztatott babot. A bab helyettesíthető 2-3 chilis bab konzervvel is. Fűszerezzük ízlés szerint.
Amikor a bab már majdnem puha, hozzáadjuk a karikára vágott zöldségeket, majd legvégül a savanyú káposztát, és a felkarikázott füstölt kolbászt tesszük a levesbe. (Néha a kolbászt házi sonkával helyettesítem, ugyanolyan jó füstös ízt ad. Ebben az esetben óvatosan sózzunk!)
Több lével főzve leves, kevesebbel egytálétel is lehet.
Amikor már az összes belevaló megpuhult, fokhagymás rántást készítünk, és ezzel berántjuk. Abban az esetben, hogy babkonzervből készítjük vagy levest szeretnénk, nem kell rántás.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!