Értékelés: 0/0

Ceruzabab baconba tekerve

Feltöltve: 2015.07.07.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: ceruzabab, bacon, ecet

Hozzávalók

, 50 dkg ceruzabab, 20 dgk szeletelt bacon, fél dl 10 %-os ecet

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A babot megpucoljuk, a végeit levágjuk. Sós, ecetes vízben kb. 10 perc alatt majdnem teljesen puhára előfőzzük és leszűrjük. 8-10 darab babot összefogunk, és 1 szelet baconnal körbetekerjük. Így „becsomagoljuk” az összes babot, sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük őket, és 230 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a szalonna ropogós nem lesz. Előételnek és köretnek is kitűnő.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!