Értékelés: 0/0

Borban sült kolbász

Feltöltve: 2015.01.16.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: kolbász, vörösbor

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A kolbászokat tűzálló kerámia vagy üvegtálba helyezzük. Rájuk öntjük a száraz vörösbort, és 230 fokos sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Semmilyen fűszerezést nem igényel, a kolbászból kifövő, zsíros szaft ízesíti meg a bort, amely alkoholtartalmát és ízét ennyi idő alatt elfövi. Forrón kínáljuk, friss kenyérrel. Ha a kolbászokat hagyjuk a boros lében kihűlni, hidegen is nagyon finom fogást kapunk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!