Értékelés: 0/0

Bodzabogyó szörp

Feltöltve: 2014.09.09.

0 hozzászólás

Kategória: Ital

Cimkék: szörp

Hozzávalók

2 citrom leve, 10 szem szegfűbors, 10 szem szegfűszeg, 1 rúd fahéj, 5 bögre cukor, 6 bögre bodzabogyó, 3 teáskanál resztelt citromhéj, 4 bögre víz

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A hozzávalókat egy kis lábasban, kis lángon 15-20 percig főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd szűrjük le. Üvegekbe töltjük. Hűtve hónapokig eláll. Hideg vízzel 4-1 re hígítva üdítőnek használjuk. (Egy korty konyakkal és egy gerezd citrommal ízesítve kitűnő köhögés csillapító is.)

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!