Értékelés: 0/0

Besameles-füstölt sonkás Croque Monsieur

Feltöltve: 2010.10.17.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: szendvics, vacsora, croque monsieur

Csoportokhoz adva: Tuti melegszendvicsek, toastok

Hozzávalók

só, bors, 2 dl tej, 8 szelet fehér toast kenyér, 8 szelet füstölt sonka, 8 szelet gouda sajt, 4 evőkanál Rama, 2 teáskanál liszt, reszelt szerecsendió

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A besamelmártáshoz megolvasztjuk a 2 evőkanál Rama-t egy kis lábasban. Hozzáadjuk a lisztet és 1 percig kevergetjük, majd beleöntjük a tejet. Sózzuk, borsozzuk, és reszelt szerecsendióval ízesítjük. Addig melegítjük, míg krémesre sűrűsödik. A maradék Rama-val a kenyérszelet egyik oldalát Rama-val megkenjük, ráteszünk 2 szelet sonkát, 2 szelet sajtot, majd erre jön a másik kenyérszelet. A kenyerek külső oldalára besamelmártást kenünk, és teflonserpenyőben egy kevés Rama-n pirosra sütjük mindkét oldalukat.
(Forrás: Nők Lapja Konyha - Francsics Annamária)

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom
Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!