Értékelés: 0/0

Bedobálós savanyúság

Feltöltve: 2015.07.19.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: saláta, zöldség, egyszerű, gyors

Hozzávalók

3kk borkrém por, 7-8 babérlevél, 50 szem egész bors, 1 csokor kapor, 1.5 l (10%-os) ecet, 30-50 dkg cukor, 30 dkg , 5 l víz, 1 csomag szalicil, 1 szál torma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Nagyobb zárható edénybe (lehet műanyag, üveg) tesszük, és folyamatosan teszünk bele tetszés szerinti
és mennyiségű zöldségeket. Ebből bármikor vehetünk ki és pótolhatjuk. A "lé" kb. 2 évig használható folyamatosan.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!