Értékelés: 0/0

Bazsalikomos házi ketchup

Feltöltve: 2013.08.30.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: bazsalikom, ketchup, paradicsom

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A só és a bors kivételével az összes hozzávalót fazékba tesszük, takaréklángon, forralva főzzük 45 percen keresztül, időnként megkeverjük. Botmixerrel pürésítjük, sózzuk, borsozzuk. Forrón kisméretű üvegekbe merjük, dunsztoljuk. Dunsztolás nélkül 1,5 hétig tárolhatjuk a hűtőszekrényben.
A sült krumplihoz a vékonyra szelt krumplit olívaolajban megforgatjuk, megszórjuk szárított oregánóval és negyed citrom levét spricceljük rá. 250 fokos sütőben ropogósra sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!