Értékelés: 0/0

Barna sörös szarvas

Feltöltve: 2014.11.03.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: szarvasbélszín, sör, mustár, szerecsendió, krumpli

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A húst 3 cm vastag szeletekre vágjuk. A sört elkeverjük a hámozott, darabolt répákkal, a szeletelt hagymával, a zúzott fokhagymával, a babérlevéllel, szerecsendióval, Worcestershire szósszal. A szeletelt húst a páclébe tesszük, 24 óráig benne hagyjuk. A krumplit kockákra vágjuk, sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, hozzáadjuk a Rama-t, a tejet, és villával összetörjük. Sóval, borssal, őrölt szerecsendióval, mustárral fűszerezzük. A húst kivesszük a pácléből, a levet átszűrjük. A hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk, nagy lángon, oldalanként 3-4 perc alatt készre sütjük, és hőtartó fóliával lefedve félretesszük. A páclevet abba a serpenyőbe öntjük, amelyben a húst sütöttük, hozzákeverjük a lisztet és forralva besűrítjük a mártást. A hússzeleteket visszatesszük a mártásba, és azonnal tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!