Értékelés: 0/0

Barackos-levendulás fordított torta

Feltöltve: 2014.10.02.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: őszibarack, torta, levendula

Hozzávalók

3-4 evőkanál őszibaracklekvár, 5 tojás, 8-10 őszibarack, 20 dkg cukor, 10 dkg Rama, 10 dkg fehér csokoládé, 10 dkg liszt, 1/2 teáskanál sütőpor

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tojások fehérjét a cukor felével kemény habbá verjük. A Rama-t és a fehér csokoládét gőz felett összeolvasztjuk. A maradék cukrot kihabosítjuk a tojássárgájával, hozzácsurgatjuk az olvasztott Rama-s fehér csokoládét, majd hozzákeverjük a sütőporos lisztet. Az egészhez óvatosan hozzádolgozzuk a tojásfehérje habot. A megmosott, meghámozott, darabokra vágott barackokat elkeverjük annyi lekvárral, amennyit felvesznek, majd muffinformába helyezzük őket. Ráborítjuk a tésztát, szépen eloszlatjuk, majd 160 fokon kb. 65 percig (tűpróbáig) sütjük. Azonnal kifordítjuk, levendulával díszítjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!