Értékelés: 0/0

Baconnal tekert pulykamell riblizlimártással

Feltöltve: 2015.07.03.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: pulykamell, rösti, ribizlimártás, baconszalonna

Hozzávalók

50 dkg fagyasztott rösti, , bors, 1/4 citrom héja, 80 dkg pulykamellfilé, 50 dkg ribizli, 20 dkg szeletelt bacon, 1 dl natúr joghurt, 2 evőkanál liszt, ízlés szerint cukor

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A pulykamellet megmossuk, szárazra töröljük, vastag szeletekre vágjuk. Enyhén sózzuk, borsozzuk, körbetekerjük baconnal. Sütőpapírral bélelt nagyobb tepsibe helyezzük, mellé tesszük a röstiket, és 230 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük, közben egyszer megforgatjuk. A mártáshoz a leszemezett ribizlit lábosba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Felforraljuk, 2-3 percig főzzük. A lisztet csomómentesre keverjük a joghurttal, fokozatosan adunk hozzá egy keveset a gyümölcs forró főzőlevéből, majd behabarjuk a gyümölcsmártást. Ízlés szerint cukorral, citromhéjjal és egy csipet sóval ízesítjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!